Celebracions

CASAMENTS

Des de de fa uns anys Can Freu es dedica a la organització de events. Som conscients de que es un dia molt especial i per això volem conèixer la vostra història, els vostres desitjos. Així podrem ajudar-te a organitzar el teu casament de manera personalitzada i realitzar el teu somni.

ALTRES ESDEVENIMENTS

Si estàs pensant en organitzar una festa d’aniversari, el dinar de Nadal, Cap d’Any, la revetlla de Sant Joan o qualsevol altre esdeveniment i vols que sigui especial i diferent, compta amb nosaltres!

Can Freu posa a la vostra disposició el servei d’organització que necessiteu perquè la vostra celebració sigui inolvidable. 

CAN FREU T'OFEREIX

ORGANITZACIÓ

Ens encarreguem de l’organització de tot l’esdeveniment perquè tu no t’hagis de preocupar de res. Tindrem en compte totes les vostres propostes i les estudiarem per trobar la millor manera de fer-les efectives, us assesorarem i ajudarem a portar a terme el casament somiat.

LLOGUER DE LA CASA

També teniu l’opciò de llogar la casa per dur a terme el vostre casament o qualsevol esdeveniment. Us permet l’ús de tota la casa i del mobiliari i material.

MENÚ

Can Freu disposa de dos opcions de menú pels casaments que s’ajustaran segons el esdeveniment que vulgueu dur a terme. Aquests es poden modificar segons els gustos i les prioritats dels clients, contant també amb els menús especials ja sigui per al.lèrgies, intoleràncies i altres.

TOTA LA INFORMACIÓ DE CASAMENTS

PREGUNTES FREQÜENTS

A més de gaudir de vostre casament, Can Freu t’ofereix la possibilitat de passar un cap de setmana genial amb tots els invitats de la cerimònia

Es necessari que tots porteu sacs de dormir o llençols ja que nosaltres només posem la baixera i coixinera.

En principi no, pero consulteu amb nosaltres.

ÉS EL QUE ESTAVES BUSCANT?

Omple aquest petit formulari i en posarem en contacte amb tu.

Volver arriba