casa rural per events i celebracions

CAN FREU

CASA DE COLÒNIES I CELEBRACIONS

CASAMENTS:

Des de fa uns anys Can Freu es dedica a l’organització d’esdeveniments. Som conscients que és un dia molt especial i per això volem conèixer la vostra història, saber els vostres gustos i sobretot tenir molt en compte les vostres il·lusions. D’aquesta manera podem ajudar-vos a organitzar el casament de forma personalitzada i complir el vostre somni!

ALTRES ESDEVENIMENTS:

Si estàs pensant en organitzar una festa d’aniversari, el dinar de Nadal, Cap d’Any, la revetlla de Sant Joan o qualsevol altre esdeveniment i vols que sigui especial i diferent,  compte amb nosaltres!

Can Freu posa a la vostre disposició el servei d’organització que necessiteu perquè la vostre celebració sigui inoblidable!

CAN FREU T'OFEREIX:

ORGANITZACIÓ:

Ens encarreguem de l’organització de tot l’esdeveniment perquè tu no t’hagis de preocupar de res. Tindrem en compte totes les vostres propostes i les estudiarem per trobar la millor manera de fer-les efectives, us assessorarem i ajudarem a aconseguir el casament de desitgeu.

LLOGUER DE LA CASA:

També teniu l’opció de llogar la casa per dur a terme el vostre casament o qualsevol esdeveniment. Aquesta opció et permet el ús de tota la casa i del mobiliari i material que disposem.

MENÚ:

Can Freu disposa de dos opcions de menú pels casaments que s’ajustaran segons el tipo d’esdeveniment que vulgueu dur a terme. Aquests es poden modificar segons els gustos i les prioritats dels clients, contant també amb els menús especials ja sigui per al·lèrgies, intoleràncies, o altres.

VULL RESERVAR CAN FREU PER ORGANITZAR UN ESDEVENIMENT

Preguntes freqüents per venir a fer una festa o casament

A més a més de gaudir del vostre casament, Can Freu t’ofereix la possibilitat de passar un cap de setmana genial amb tots els invitats de la cerimònia.

És necessari que tots porteu sacs de dormir o llençols ja que nosaltres només posem la baixera i coixinera.

En principi no, però consulteu amb nosaltres.

És el que estava buscant.

Què haig de fer per venir a Can Freu?​

Omple aquest petit formulari i ens posarem en contacte amb tu en un màxim de 48 hores.

Si prefereixes pots escriure’ns directament a info@canfreu.com

CAN FREU T'OFEREIX: